Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

650 Mission 650 Mission 650 Mission
650 MissionSan Francisco, CA

Located just around the corner from San Francisco’s Museum of Modern Art, this project is a core and shell renovation to a four-story, brick and timber commercial building. In addition to upgrading the building to current building and seismic codes, a new façade was created, and 12,000 square feet of open office space was built out.

The street façade was designed to project a “new” image, helping the building stand out among the neighboring brick structures and establishing a design dialogue with the modernist buildings of the nearby Yerba Buena Center for the Arts.  To this end, the entire façade was clad in white mosaic tile with a granite base at the sidewalk level.  To heighten the aesthetic, elements of contrast and detail were added:  stainless steel, anodized aluminum, automotive-painted metal panels, and blue lights.